Göksun Kültür Merkezi’nin, Kütür ve Turizm Bakanlığının yüzde 50 hibe programı kapsamında yapılacağını belirten Başkan Aydın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
“Belediyemiz tarafından planlanan, projelendirilen, ihalesi yapılan, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın % 50 Hibe programı ile yaptıracağımız Kültür Merkezi’nin bugün sözleşmesini yapmış bulunmaktayız. Bundan çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorm. İki yıllık süreçte ilk büyük proje olarak sözleşmesini imzaladığım proje bu oldu. Projemizin yapım süreci iki yıl. Ancak firmanın da iyi niyeti ve hızlı iş yapma kapasitesi doğrultusunda inşallah bir buçuk yıl içerisinde bitirerek halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Rabbim muvaffak kılsın.”

Göksun halkına hakettikleri güzel bir tesis kazandıracaklarına inandığını belirten Başkan Aydın, konuşmasına şöyle devam etti:

“Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerin yetişmesinde ve halkımızın da kültürel ve sosyal faaliyetlerden istifade etmesi için yapacağımız kültür merkezimizi, Yenimahallede eski orman deposu alanında 8 bin 600 metrekare arsa üzerinde inşa edeceğiz. 2 bin 435 metrekare kapalı alana sahip olacak olan kültür merkezimiz, 500 kişi kapasiteli hem tiyatro ve sinema gösterimine uygun anfi konferans salonu, bay bayan hazırlık odaları, idare ofisleri, fuaye ve sergi salonu, kütüphane ve internet odası, fitness salonu, iki adet atölye, üç adet derslik ile 25 araçlık otoparktan oluşmaktadır.”