AK Parti Göksun Belediye Başkan adayı Hüseyin Coşkun Aydın, MHP Göksun Belediye Başkan adayı Mustafa Coşkun Kale'yi seçim bürosunda ziyaret etti.

Aydın, ziyarette taptığı konuşmada, "Demokrasinin gereği olarak farklı siyasi partilerde siyaset yapıyoruz. Bu nedenle düşüncelerimiz farklı olabilir, yapmak istediklerimiz farklı olabilir ama farklı olmayan bir şeyimiz var oda Göksunumuzdur" dedi.

Önemli olanın, farlı düşünceleri en rahat ortamlarda en rahat bir şekilde tartışarak, hoşgörü ve güven içerisinde beraber yürütebilmek olduğunu dile getiren Aydın, şunları kaydetti: "Bizler Göksun'u yönetmeye talibiz. Talip olurken de Göksun'un istikrar, güven ve huzurunu sağlamak için yola çıktık. Bir taraftan istikrar, huzur ve güveni sağlayacağız derken diğer taraftan konuştuğumuz şeylere ters düşmememiz gerektiğini düşünüyorum. Siz bizim büyüğümüzsünüz, abimizsiniz ama demokrasinin gereği farklı siyasi partilerde siyaset yapıyoruz. Siyaset hizmet etmenin aracı kurumudur."

Aydın, Kale'ye seçim çalışmalarında başarılar dilediğini sözlerine ekledi.

MHP adayı Kale ise Göksun'un huzur ve barış ortamı içinde kalkınmasını beraber üstleneceklerini belirterek, "Seçim döneminde gerginlik ve huzursuzluklara fırsat vermeden centilmenlik içinde bir seçim geçmesi içim mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.

Ziyarete, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Akif Bolat, MHP İlçe Başkanı Ayhan Zencir ve partililer katıldı.