Göksun ilçesinde 17 köyden gelen vatandaşlar AK Parti'ye katıldı.

AK Parti Belediye Başkan adayı Hüseyin Coşkun Aydın, seçim bürosunda düzenlenen katılım töreninde yaptığı konuşmada, ülkede rahat yaşamanın yanında bir de onurlu yaşamak, ne için yaşadığının farkında olarak yaşamak bulunduğunu söyledi.

Hakka ve hakkaniyete riayet eden bir yönetim tarzı benimseyeceklerini ve halka eşit hizmet yapmayı hedeflediklerini ifade eden Aydın, şunları kaydetti:

"Her gün daha da artarak hedefe doğru yürüyoruz. Hepimizin heyecanı, şevki ve çalışması artıyor. Hepimiz başta Türkiyemiz olmak üzere Kahramanmaraşımızı, Göksunumuzu ve yaşamış olduğumuz kasabamızı, köyümüzü çok sevdiğimiz için her gün heyecanımız artıyor. Geleceğimizi güzelleştirmek için beklediğimiz hale getirmek için hep beraber hedefe doğru yürüyoruz. İnşallah rabbim bizi sizin teveccühünüze layık eder. İnşallah Göksunumuza kasabasıyla, köyüyle, mezrasıyla, merkeziyle güzel hizmetler yapmayı nasip eder. Bizler size hizmet ettiğimiz için, sizlerde bizleri desteklediğiniz için mutlu olursunuz."

Aydın'ın seçim bürosunu ziyaret eden Kahramanmaraş Kafkas Kültür Derneği eski başkanlarından Aytural Eyerci ise Göksun'u dünyadaki bütün ülkelerden, şehirlerden ve beldelerden daha çok sevdiklerini söyledi.

Göksun'a tüm kasaba ve köylerine kadar hizmetin birlik ve beraberlik neticesinde geleceğine inandıklarını ifade eden Eyerci, "Beraber geldiğimiz arkadaşlarım adına bu seçimin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Hizmetlerin gelmesi güç birliğine bağlı. Bu nedenle Coşkun Aydın Başkanımıza başarılar diliyoruz, Cenab-ı Allah hayırlı hizmetlerde muvaffak kılsın" ifadesini kullandı.