AK Parti Göksun Belediye Başkan adayı Hüseyin Coşkun Aydın, seçilmesi halinde makam ve mevki sevdalısı olmayacağını,  bundan önce olduğu gibi bundan sonrada sadece hizmete sevdalı olacağını söyledi.

Aydın, Bozhüyük ve Büyükkızlcık beldeleri ile Ahmetçik ve Kızılöz köylerinden kendisine destek vermek için gelen vatandaşlara yaptığı konuşmada, "ortak akıl"la hareket ederek, hep birlikte taşın altına ellerini koyup Göksun'u güzel yarınlara birlikte taşıyacaklarını belirtti.

Büyükşehir yasasına bağlı olarak Göksun ilçe merkezi ile mahalle olan köy ve kasabalara hizmetin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile birlikte götürüleceğini anımsatan Aydın, şunları kaydetti: "Büyükşehir belediyesi ile gücümüz birleşerek hizmette kesinti olmayacak. Bundan sonra daha güçlü, verimli ve etkin bir hizmet alma şansına sahip oluyoruz. Bundan dolayı hiç kimsenin hizmet noktasında sıkıntı olacağından endişesi olmasın. Biz büyükşehir olduk, büyük güç olduk, büyük hizmet alacağız."

Sosyal yapı ve etnik unsur olarak Göksun*un çok güzel bir mozaik olduğuna vurgu yapan Aydın, her topluma nasip olmayan bu etnik unsurla beraber yaşamanın tadını hissettiklerini sözlerine ekledi.