Göksun Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Halk Eğitimi Merkezi işbirliği ile düzenlenen Mantar Yetiştiriciliği kursunu tamamlayanlara düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Kaymakam Ali Hamza Pehlivan, törende yaptığı konuşmada,  sera kurmak isteyen kursiyerlere proje desteği sağlamak için her türlü gayreti göstereceklerini söyledi.

Geçmiş yıllarda tarım alanında çok sayıda üreticiye proje ve kredi desteği verdiklerini belirten Pehlivan, şunları kaydetti: "Özellikle dar gelirli ailelerimizin tarım alanında üretime yönelik olarak yaptıkları projelere Sosyal Yardımlaşama ve Dayanışma Vakfımız kanalı ile mali destek verdik. Diğer yandan başarılı olmaları ve diğer üreticilere örnek olmaları için İlçe Tarım Müdürlüğümüz aracılığı ile uygulama ve rehberlik desteği verdik. Bu projelerden bir çoğu başarılı oldu. Benim sizlerden isteğim burada aldığınız eğitimi uygulamaya taşımanız. Birlikte ya da bireysel olarak yapacağınız seralara proje desteği vermek için her türlü gayreti göstereceğiz."

Pehlivan, daha fazla kurs açma, eğitim ve seminer vermek için çalışmalar yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Konuşmalardan sonra kursa katılan 12 kursiyere sertifikaları verildi.

Törene, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Mesut Kıraç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Demirtaş, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa Yıldırımer ve Ziraat Odası Başkanı Selim Cüce katıldı.