Aydın, Mesleki Teknik Eğitim Merkezi'nde (METEM) düzenlenen toplantıda, ilçenin geleceğini yine Göksun'u temsil eden kurum ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte oluşturmak istediklerini söyledi.

Yönetimde "Ortak Akıl" algısının önemine değinen Aydın, Göksun'u ilgilendiren her konuda her zaman ortak akla hizmet etmeyi ve bütüncül değerlendirme yapmayı amaçladıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"İlçemizin gelecek en az beş yılını planlayacağımız bu plan kapsamında sağlayacağınız katkılar bizim için çok önemlidir. İnşallah ümit ettiğimiz hedeflere sizlerin gayret ve desteği ile en kısa sürede ulaşırız. Değerli kurum amirleri, sivil toplum teşkilatı temsilcilerimiz ve konunun uzmanı olan birikimli kardeşlerimiz, Göksun'un geleceğinin planlanacağı bu stratejide bir düşünceniz olacak, bir emeğiniz olacak, bir geleceğiniz olacak." 

Toplantıya, Göksun Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, İl Bank Şehir Plancısı Cemal Kaynak ve Gökçe Kırca, kamu kurum amirleri, STK ve oda temsilcileri ile belediyenin birim amirleri katıldı.