AK Parti Göksun Belediye Başkan adayı Hüseyin Coşkun Aydın, hayvan pazarı ve semt pazarında esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Aydın, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, her iki pazarda da esnafın birtakım talepleri olduğunu belirterek, en önemli talebin ise semt pazarı esnafının kapalı pazar yeri isteği olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı seçilmesi halinde acilen modern standartlarda bir semt pazarı yaparak esnafın ve Göksun halkının hizmetine sunacaklarını belirten Aydın, şunları kaydetti:

"Biz bu göreve talip olurken, Göksun'u Göksunlularla birlikte yöneteceğimizi söylemiştik. İşte bunun bir gereği olarak ilçemizin ekonomisine yön veren alanlardan biri olan pazar esnafımıza giderek isteklerini ve nasıl bir pazar yeri istediklerini öğrendik. Esnafımızın bizden isteklerinin bizim tespit ettiğimiz sorunlardan faklı olmadığını gördük. Allah nasip eder, halkımızın desteği ile bu göreve gelirsek semt pazarımızı modern ve çağdaş mimari ile üstü kapalı, beraberinde esnafın ve alışverişe gelen vatandaşlarımızın günlük ihtiyaçlarını karşılayacakları yaşam alanları ile birlikte inşa ederek hizmete sunmayı planlıyoruz."

Kapalı hayvan pazarının geçtiğimiz yıl hizmete girdiğini anımsatan Aydın, emeği geçenlere teşekkür etti

Aydın, esnafın hayvanlarını pazarın dışında satışına ilişkin, "Bunun önüne geçmek için gereken çalışmayı en kısa sürede hayata geçireceğiz" dedi.

Aydın'ın ziyaretlerine AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mehmet Akif Bolat, Kanlıkavak Belediye Başkanı Ali Kıraç, Taşoluk Belediye Başkanı Doğan Kuşoğlu, Çardak Belediye Başkanı Ali Kutlu, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri ile partililer eşlik etti.