Göksun ilçesinde sporcu ailelerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Kaymakam Ali Hamza Pehlivan, Göksun Kenger Güreş Spor Kulübü konferans salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, sporun bir bir yaşam tarzı olduğunu, spor yapan bireylerin hayatın her alanında başarılı olduğunu söyledi.

Sporla çalışma disiplinini elde eden kişilerin üstlenmiş olduğu görevleri ne pahasına olursa olsun başarıyla tamamladğını belirten Pehlivan, şunları kaydetti:

"Buradaki tablo bizleri çok mutlu etti. Önde genç ve başarılı sporcular arkalarında en büyük destekçileri olan aileleri. Kulüp başkanı ve aynı zamanda Milli Takım antrenörü olan Süleyman Kenger'in Göksun için büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. Bu yıl 4 sporcumuz daha milli forma giydi. Daha önce milli forma giyen bir sporcumuz da üniversiteyi kazandı. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu başarılar katlanarak artacaktır. Dolayısıyla bu başarılar başta aileleri olmak üzere hepimizi gururlandırıyor."

Kulüp Başkanı Kenger ise hedeflerinin Milli takıma güreşçi yetiştiren ve Türk Bayrağını uluslar arası müsabakalarda göndere çektiren bir kulüp haline gelmek olduğunu söyledi.

Kenger, aralık ayında katılacakları Ankara'da yapılacak olan Büyükler Türkiye Şampiyonasından ilçeye yeni derecelerle döneceklerini kaydetti.