Göksun'da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri AK Parti Göksun Belediye Başkan adayı Hüseyin Coşkun Aydın'ı seçim bürosunda ziyaret ederek "hayırlı olsun" temennisinde bulundu.

Aydın, burada yaptığı konuşmada, "AK Parti iktidarı ve hükümeti gibi bizde sizlerin rahatı, sizlerin geleceği, sizlerin en güzel şekilde yaşayabileceği bir Göksun'u inşallah hep beraber inşa edeceğiz" dedi.

Belediye başkanı seçildikten sonra STK başkanları ve halkla birlikte ele ele, gönül günüle Göksun'a hizmet edeceklerini belirten Aydın, şunları kaydetti: "Göksun'u Göksunlularla birlikte yani,  sivil toplum teşkilatlarıyla, kamu kurum ve kuruluşlarıyla ve halkımızla birlikte yöneteceğiz demiştik. İşte bu gün daha 30 Mart gelmeden tüm kuruluşlar ve halkımızın burada olduğunu görüyorum. Bu birliktelikten onur duyuyorum, şeref duyuyorum hepinizde Allah razı olsun. Biz her zaman söylediğimiz sözlerin arkasında olduk, inşallah bundan sonrada olmaya devam edeceğiz."

Üstlendiği görevin ağırlığının ve öneminin farkında olduğunu vurgulayan Aydın, 52 bin 845 kişinin sorumluluğunu üzerinde hissettiğini belirtti.

Hiçbir kıskançlık kaygısına kapılmadan hizmet için bu yola çıktığını dile getiren Aydın, "Rabbim inşallah bizleri muvaffak kılar, bizde sizlere hayırlı hizmetle yaparız. Sizlerde o sandıkta verdiğiniz oy için 'iyi ki de vermişim, hakkını verdi' dersiniz. Bunu dedirmeyi kendimize amaç edindik, inşallah bunu başaracağız" dedi.

Ziyarete, Kent Konseyi Başkanı Seyfullah Beyazıt, Ziraat Odası Başkanı Selim Cüce, Göksun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İhsan Köroğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Abacı, Şoförler Odası Başkanı İsa Güngör, Alevi Kültür Derneği Başkanı Ahmet Aydın, Kafkas Kültür Derneği Başkanı Bedri Tokuç, Altınteri Çalışanları Derneği Başkanı Bekir Satıcı ve üyeleri katıldı.