Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Asım Demirdöğen, beraberinde İl Yönetim Kurulu üyeleri, Göksun İlçe Temsilcisi Fatih Akmaz ve İstişare Kurulu üyeleri ile birlikte Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Demirdöğen, ziyarette TÜGVA’nın çalışmaları ve faaliyetleri hakkında Belediye Başkanı Coşkun Aydın’a bilgiler verdi.

HABER FOTOĞRAFLARI

TÜGVA STK Başkanlarına Tanıtım Yaptı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kahramanmaraş İl Başkanlığı ve Göksun İlçe Temsilciliği tarafından Göksun’da faaliyet gösteren STK ve eğitim kurumlarına yönelik olarak tanıtım toplantısı düzenlendi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri konferans salonunda yapılan tanıtım toplantısına, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Demirtaş, STK Başkanları ve temsilcileri ile okul müdürleri ve yöneticileri katıldı.

TÜGVA’nın Göksun’da teşkilat oluşturmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aydın, “Vakıflar, gece gündüz mevhumu gözetmeden, hiçbir maddi karşılık beklemeden, kurulmuş olduğu ülkelerde yaşayan insanların geleceklerinin temini başta olmak üzere bulundukları ülkeye milli ve manevi değerlerle, donatılmış insanlar yetiştirmek ve toplumsal bütünlüğün sağlanması için her türlü gayreti gösteren kuruluşlardır” dedi.

TÜGVA’nın faaliyetleri ve teşkilatları hakkında tanıtım filmlerinin de gösterildiği toplantıda, TÜGVA Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Asım Demirdöğen ve Göksun İlçe Temsilcisi Fatih Akmaz’da birer konuşma yaptılar.