Medical Park Trabzon Yıldızlı Hastanesi Genel Müdürü Uzm. Dr. Abdullah Cantürk, Sağlık Yönetimi bölümünde okuyan öğrencilere hastane yönetimi ve süreçleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Yönetimi Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Sedat Bostan ve Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Taşkın Kılıç’ın önderliğinde düzenlenen “Kariyer Planlama” günlerine Medical Park Trabzon Yıldızlı Hastanesi Genel Müdürü Uzm. Dr. Abdullah Cantürk ve Başhekim Yardımcısı Dr. Hasan Azmi Hacıfettahoğlu konuşmacı olarak katıldı.
Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Yönetimi Fakültesi Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleştirilen proğramda Medical Park Trabzon Yıldızlı Hastanesi Genel Müdürü Uzm. Dr. Abdullah Cantürk, Sağlık Yönetimi bölümünde okuyan öğrencilere hastane yönetimi ve süreçleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Cantürk, öğrencilere meslek seçiminin çok önemli olduğunu hatırlatarak üniversitede okurken gerekli destek eğitimlerinin alınması gerektiğini vurguladı.
Cantürk, “hedeflerinizi şimdiden belirleyin. Toplumun her kesimine ve vatana hizmet için hareketle yola çıktığınızda çok başarılı olacağınıza inanıyoruz. Her fırsatta kitap okuyun” dedi.
Medical Park Trabzon Yıldızlı Hastanesi Başhekim Yrd. Hasan Azmi Hacıfettahoğlu’de öğrencilere işe alım süreçleri ve kurumun beklentileri hakkında bilgi vererek iş görüşmeleri sırasında yapılacakları konusunda bilgilendirmede bulundu.
Konuşmaların ardından Cantürk ve Hacıfettahoğlu, öğrencilerin sorularını cevaplarken Sağlık Yönetimi Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Sedat Bostan’da katılımcılara teşekkür etti.