Edinilen bilgiye göre Ordu'nun İkizce İlçesi Şenbolluk Beldesi'nde iki aile arasında sınır anlaşmazlığı yüzünden kavga çıktı. Keriş Mahallesi'nde Haydar Dikbıyık, Sekmen ailesinin kullandığı yolun bir bölümüne kazık çakarak kapatmak istedi. Olaya tepki gösteren Sekmen ailesi, olay yerine giderek akrabaları olan Haydar Dikbıyık ile tartışmaya başladı.

Bu sırada aynı mevkide fındık toplayan ailelerin de dahi olması ile tartışma kavgaya dönüşürken her iki tarafta silahını ateşledi.Olayda, Haydar Dikbıyık(73), Mustafa Dikbıyık(61), Yüksel Dikbıyık(37), Fahri Sekmen( 25)Muammer Sekmen(26), Sezgin Sekmen(30) ve Şakir Sekmen(25), yaralandı.

Vücudunun çeşitli yerlerine kurşun isabet eden Haydar Dikbıyık, olay yerinde, oğlu Mustafa Dikbıyık kaldırıldığı Ünye Devlet Hastanesi'nde, Fahri Sekmen ise Ünye Özel Çakırtepe Hastanesinde hayatını kaybetti.

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan durumu ağır olan Yüksel Dikbıyık ile Sezgin sekmen Ordu Devlet Hastanesine sevk edildi.

Jandarma ekipleri olay yerinde, Polis ise yaralıların bulunduğu hastanede geniş güvenlik önlemi alırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.