Çorum'da asker uğurlama töreninde 15 yaşındaki T.M. pompalı tüfekle oynadığı esnada kazara 16 yaşındaki arkadaşı Ahmet Gezer'i vurarak, ölümüne sebep oldu.

Olay, Ulukavak Mahallesi Özgürevler 6. Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, bir yakınlarının asker uğurlama töreninde T.M., üzerinde bulundurduğu pompalı tüfekle havaya ateş açmaya başladı. Bir süre sonra tüfek tutukluk yapmaya başladı. T.M. pompalı tüfeğin tutukluk yapmasını düzeltmeye çalıştığı esnada, tüfeğin bir anda ateş alması sonucunda arkadaşı Ahmet Gezer göğsünden vuruldu. Olay yerinde bulunanlar tarafından özel bir hastaneye kaldırılan Gezer, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından arkadaşının ölümüne sebep olan T.M.'nin kaçtığı öğrenilirken, polisler her yerde bahse konu şahsı arıyor. Olayı öğrenen Gezer'in yakınları ise hastaneye gelirken bazı yakınları fenalık geçirdi. Özel hastaneden alınan Ahmet Gezer'in cesedi, Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.