-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da TÜRGEV yurtlarının toplu açılış törenine katılacak. Erdoğan; TESKOMB heyeti, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan ve Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Usame Nuceyfi'yi Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul edecek. (11.00-15.00-17.30-18.30-Ankara)

-Başbakan Ahmet Davutoğlu, Tarım Bilgi Sistemleri Tanıtım Toplantısı'na katıldıktan sonra AK Parti Grup Toplantısı'nda milletvekillerine hitap edecek. Davutoğlu daha sonra, Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Usame Nuceyfi ile öğle yemeğinde bir araya gelecek ve AK Parti MYK toplantısına katılacak. (10.00-13.00-14.30-19.00-Ankara)

POLİTİKA

- CHP MYK'sı, parti merkezinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak. (13.00-Ankara)

- AK Parti kurucularından olan Dengir Mir Mehmet Fırat milletvekili aday adaylığı için HDP Genel Merkezi'nde başvuruda bulunacak. (13.00-Ankara)

DÜNYA

- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Azerbaycan'da, Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edilecek, Çavuşoğlu ve mevkidaşı Elmar Memmedyarov, görüşmelerinin ardından ortak basın toplantısı yapacak. (Bakü)

- Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kıbrıs Cumhurbaşkanı Nicos Anastasiades ile görüşecek. ( Moskova )

- Uluslararası Af Örgütü yıllık insan hakları raporunu yayınlayacak. (Londra)

- Afganistan’ın başkenti Kabil’de Afganistan İş Kadınları Federasyonu ve Afganistan Ticaret Odaları tarafından 2 günlük fuar düzenlendi. (Kabil)

GÜNCEL

- Türk Sağlık Sen üyeleri, hasar gören Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde basın açıklaması yapacak. (12.30-İstanbul)

- Hocalı katliamının yıl dönümünde hayatını kaybeden 613 Azeri, Galatasaray Lisesi önünde düzenlenecek etkinlikte anılacak. (12.00-İstanbul)

-Malatya’nın Akçadağ ilçesi yakınlarında, iki askeri eğitim uçağının düştüğü kazada şehit olan 4 pilotun cenazesi 7. Ana Jet Üssü’nde düzenlenecek törenin ardından memleketlerine gönderilecek. (11.00-Malatya)

-Malatya'da düşen RF- 4E tipi uçakta şehit olan Hava Pilot Yüzbaşı Onur Özkaya’nın cenazesi kılınacak namazın ardından toprağa verilecek. (İzmir)

-17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası İzmir de başlatılan operasyon kapsamında haklarında dava açılan polislerin yargılanmasına 9. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edilecek.(İzmir)

-Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu'nun yerinin değiştirilmesiyle ilgili gelişmeler takip ediliyor. (Şanlıurfa)

SPOR

- Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Liverpool maçı öncesinde basın toplantısı düzenleyecek. (16.00-İstanbul )

- Beşiktaş, Liverpool maçının hazırlıklarını tamamlayacak. (17.00-İstanbul)

- Liverpool Teknik Direktörü Brendan Rodgers, Beşiktaş maçı öncesinde basının karşısına çıkacak. (19.30-İstanbul)

- Liverpool, Beşiktaş maçı için İstanbul’a gelecek. (18.50-İstanbul)

- Trabzonspor, Napoli maçı için bugün İtalya’ya gidiyor.

- Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Napoli maçı öncesinde basın toplantısı yapacak. (18.30-Napoli)

- Trabzonspor, bugün Napoli maçının son çalışmasına çıkacak. (19.00-Napoli)

-Süper Lig’in 22. Haftasında Torku Konyaspor’a konuk olacak Fenerbahçe’de bu maçın hazırlıkları yapılacak antrenmanla devam edecek. (18.00-İstanbul)

- Takımların hafta sonu maçlarına yönelik çalışmaları takip ediliyor.