Gaziantep'te lise öğrencisi 17 yaşındaki İbrahim D., aynı yaştaki sınıf arkadaşı Aydın Kapısız’ı 17 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Sabah saatlerinde 60'ıncı Yıl Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Ülgan Konukoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10'uncu sınıf öğrencisi İbrahim D. ile sınıf Aydın Kapısız(17), okula yakın bir noktada tartışmaya başladı. İddiaya göre, kız arkadaşının fotoğrafını çektiği gerekçesiyle sinirlenen İbrahim D., sınıf arkadaşı Aydın Kapısız’ı yanında bulundurduğu bıçakla 17 yerinden yaraladı. Kapısız, aldığı bıçak darbeleri ile kanlar içinde kalırken, İbrahim D. ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Öğrencilerin ihbarı ile olay yerine çağrılan ambulansla Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Kapısız, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Cinayet şüphelisi liseli, polis ekipleri tarafından 100'üncü Yıl Parkı içerisinde suç aleti bıçakla birlikte yakalandı. Gözaltına alınan liseli öğrencinin suçunu itiraf ettiği ve olayın kız meselesi yüzünden çıktığı belirlendi. Hayatını kaybeden liselinin cenazesi otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.