Son dakika haberi... Corona virüs önlemleri kapsamında 18 yaş altı uçak yolcularının aileleri ile beraber seyahat etme zorunluluğu kaldırıldı. Konuyla ilgili olarak THY Genel Müdürü Bilal Ekşi Twitter hesabında bir açıklama yaptı.

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, "18 yaş altı gençler! Bugün güzel haber sizler için. Artık uçakla seyahatlerinizde veli/vasiniz ile beraber seyahat etme zorunluluğu ortadan kalktı. Ver elini memleket! Ver elini tatil!. Ama lütfen maskeniz ile beraber seyahat ediniz" dedi. Şehirlerarası seyahat yasağının 1 Haziran tarihi itibariyle kaldırılmasının ardından yeni normalleşme adımları kapsamında 0-18 yaş aralığındakiler aileleriyle beraber yolculuk yapabiliyorlardı.

18 YAŞ ALTI SEYAHAT YASAĞI KALKTI MI?

Türk Hava Yolları tarafından bugün gelen son açıklamada; 18 yaş altı seyahat kısıtlamasına ait yeni düzenleme açıklandı. Bu açıklama ile beraber genç ve çocukların ailesiz uçak seferlerini kullanabileceğini ifade ederken diğer ulaşım araçlarında kısıtlamanın halen devam edeceği bildirildi…