Adana'da eşinden şiddet gördüğü ileri sürülen 5 aylık evli 19 yaşındaki bir kadın, babasının 7. kattaki evinden atlayıp hayatına son verdi.

Olay, merkez Seyhan ilçesi İsmetpaşa Mahallesinde yaşandı. Tuba Ş., 5 ay önce demir ustası M.Ş. ile evlendi. İddialara göre, M.Ş., eşinin ailesi ile görüşmesine izin vermedi, evliliği süresince de şiddet uyguladı. Genç kadın, merkez Seyhan ilçesi Denizli Polis Merkezi'ne giderek, eşi ile ailesinden şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi oldu. Tuba Ş., polise sığınmaevine gitmek istemediğini belirterek, aynı mahallede oturan babasına ait eve döndü. Ailesine, yaşadıklarını anlatan genç kadın, başına bir iş gelmesi halinde tek sorumlunun eşi olacağını söyledi. Genç kadın, gece 01.00 sıralarında ise babasının oturduğu apartmanın 7. katından atladı. Ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Baba Naci Böler, kızı Tuba'nın Adana Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsisinin ardından cenazesini aldı. Vücudunda daha önce oluştuğu belirlenen darp izleri bulundu. Baba Böler, aynı mahallede oturmalarına rağmen kızını 5 aydan bu yana göremediğini belirterek, kızına bıçak çekerek dışarı attıklarını söyledi. Böler, "Bu nasıl insanlık. Evlendiğinden beri eşinden ve ailesinden şiddet görüyormuş. Polise şikayetçi olduğumuzu söyleyip dilekçe verdik. Kızım, bunalımdan çıkamadı, 'Ölümümden eşim, kayınvalidem ve kayınbabam sorumludur' diyerek 7. kattan atladı. Bu kişilerin cezalandırılmasını istiyorum." diye konuştu.

Ağabeyi Tayfun Böler ise kadına şiddet uygulayanların en ağır şekilde cezalandırılmasını isteyerek, kız kardeşinin 5 ayda gün yüzü görmediğini kaydetti. Genç kadının cenazesinin memleketi Elazığ'da toprağa verileceği belirtildi.