Edirne’de 27 yaşındaki genç öğretmen 2 bin gülle süslediği yolda kız arkadaşına evlilik teklifi yaptı.

Meriç Nehri karşı tarafında bulunan Lozan Caddesi üzerindeki aile çay bahçesinde kahvaltı yapanlar sıra dışı bir evlilik teklifine tanıklık etti. 6 ay önce İstanbul’da tanıştığı ve özel bir şirkette yönetici asistanlığı yaptığı öğrenilen 24 yaşındaki Şeyma Nur Öztekin’e evlenme teklifi planlayan Adem Uyumuş bunun için plan yaptı.

Kız arkadaşını kahvaltı için aile çay bahçesine götüren Uyumuş, çiçekçiden aldığı 2 bin adet çiçeği kamyonetle çay bahçesine getirtti. Görevliler tarafından çiçekler özenle yerleştirildi. Hazırlıkların tamamlanmasının ardından genç öğretmen yerinden kalkarak kalp şeklinde yapılan bölüme geçti.

Ardından kız arkadaşını bulunduğu bu yere davet etti. Genç kız ise yapılan sürpriz karşısında büyük mutluluk yaşadı. Diz çökerek evlilik teklifine yapan genç, aldığı “evet” cevabı karşısında büyük bir sevinç yaşadı. İlginç evlilik teklifinin mutlulukla bitmesi çay bahçesinde bulunan müşteriler tarafından alkışlarla karşılandı.

Adem Okumuş, onu sevdiği için böyle güzel bir şey yapmak istediğini anlattı. Uzun zamandan beri planladığı evlilik teklifinin bugüne nasip olduğunu anlatan genç, “Nasip olursa yakında evleneceğiz.” dedi.

Şeyma Nur Öztekin de böyle bir teklifi hiç beklemediğini belirterek şu anda inanılmaz derecede heyecanlı olduğunu söyledi. Öztekin, “Mükemmel bir duygu gerçekten, harika bir şey. Çok teşekkür ediyorum. Onu çok seviyorum.” şeklinde konuştu.