Mersin'de elindeki kuru sıkı tabanca ile kuyumcuyu soymaya kalkan ancak iş yeri sahibinin kolonya şişesi ile direnmesi ve çevreden yetişen vatandaşların sopa ile etkisiz hale getirmesi üzerine amacına ulaşamadan kaçan Volkan A. ve kaçtıkları kiralık aracın sürücüsü Eren İ., polis tarafından yakalandı.

Volkan İ.'nin 200 bin liralık kredi borcunu ödemek için kuyumcuyu soymaya kalktığı öğrenildi. Zanlılar adliyeye sevk edildi. Mersin'de dün, elinde kuru sıkı tabanca ile gelen Volkan A. Yenişehir İlçesi Hürriyet Mahallesi 1. Cadde üzerindeki kuyumcuyu soymaya kalkmıştı. İş yeri sahibi Okan Büyüknisan'ın kolonya şişesi ile direnmesi ve yan taraftaki minibüs kooperatifinde çalışanların sopa ile etkisiz hale getirdiği Volkan A. amacına ulaşamadan kaçmıştı.

Soygunu gerçekleştirmeye çalışan Volkan A. ve beraber araç kiraladığı Eren İ., polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonunda yakalandı. Her iki zanlı da adliyeye sevk edildi. Volkan A.'nın, 200 bin liralık kredi borcunu ödemek için soygun yapmaya kalktığı öğrenildi.