İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (2015-İSG) Mayıs dönemi sınav sonuçları açıklandı.

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü’nün 23 Mayıs 2015 tarihinde yapılan İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (2015-İSG) Mayıs dönemi sınavının, değerlendirme işlemleri tamamlandı. ÖSYM’den yapılan duyuruya göre; sınav sonuçları bugün saat 10.00’dan itibaren ÖSYM'nin 'https://sonuc.osym.gov.tr' internet adresinden açıklandı. Adaylar, sınav sonuçlarını, belirtilen internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecekler. Sınav sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek.

Sınav sonuçlarına ilişkin sayısal bilgilere ve sınav sorularının yüzde 10'undan oluşturulan Temel Soru Kitapçığı'na ÖSYM’nin web sitesinden erişilebilecek. Sertifika alanlarına göre sınav soruları, ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi'nden (https://ais.osym.gov.tr İnternet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve kişisel şifreleri ile) 10 gün süreyle sadece ilgili adayların erişimine açılacak.

ÖSYM’nin internet sitesinden yayımlanan 'Temel Soru Kitapçıkları' basın yayın organları tarafından, telif hakları ÖSYM’de saklı kalmak kaydıyla, herhangi bir telif hakkı bedeli ödenmeksizin kullanılabilecek. 'Temel Soru Kitapçıkları' adı altında ÖSYM’nin internet sitesinden yayımlanan sorular dışında kalan ve gizli bilgi olarak nitelenecek tüm soruların yazılı, görsel veya işitsel olarak herhangi bir yolla bir bütün olarak veya kısmen paylaşılması halinde, paylaşan kişi ve kuruluşlar hakkında ilgili mevzuat çerçevesinde gerekli yasal işlemler başlatılacak.