Yalova Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri aldıkları istihbarat neticesinde 34 plakalı bir aracı durdurarak yaptıkları aramada özel bölmeye saklanmış 41 pakette toplam 21 kilo 410 gram eroin ele geçirdi.

Alınan bilgiye göre, Yalova üzerinden uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı istihbaratını değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları saha çalışması sonucunda 34 plakalı ve Bülent Ç. (38) idaresindeki aracı durdurdu. Yalova sınırında durdurulan araçta uyuşturucu dedektör köpekleri Hektor ve Dingo'nun arama yapması sonucu kaporta ile cam bölme arasında hazırlanmış özel bölmede toplam 41 paket eroin maddesi ele geçirildi.

Toplam ağırlığı 21 kilo 410 gram olan eroine el konulurken araç sürücüsü Bülent Ç. ise gözaltına alındı. Sürücü Bülent Ç. hakkında, uyuşturucu madde ticareti ve nakli yapma suçundan yasal işlem başlatıldı.

Operasyon sonucu elde edilen eroin miktarının bugüne kadar Yalova'da ele geçirilen en yüksek miktardaki eroin olduğu belirtildi. Ele geçirilen uyuşturucu maddenin piyasa değerinin 450 ila 500 bin lira olduğu tahmin ediliyor