Eskişehir’de görevli 21 yıllık polis memuru Yüksel Taşçı(47), gece nöbetten çıkarak eve döndüğünde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Eskişehir Tepebaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü Çarşı Polis Merkez Amirliği’nde görevli polis memuru Yüksel Taşçı(47), gece nöbetten çıkarak sabah saatlerinde evine geldi. Evde dinlenmeye çekilen 21 yıllık polis memuru Taşçı, evinde dinlenmeye çekildiği sırada saat 10.50 sıralarında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Evli ve iki çocuk babası polis memuru için ilk tören, Eskişehir Emniyet Müdürlüğünün bahçesinde düzenlendi. Törene meslektaşlarının yanı sıra ilin üst düzey yöneticileri de katıldı. 2014 yılına kadar Muğla, Mardin ve Bursa’da çalışan Taşçı, 2014’den bu yana da memleketi olan Eskişehir’de görev yapıyordu.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’nün bahçesindeki törende eşi Fatma Taşçı ile çocukları Şafak ve Behice Taşçı’yı, polis memurunun arkadaşları teselli etmeye çalıştı. Burada konuşan Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, Taşçı’nın her zaman güler yüzlü ve çalışkan bir polis memuru olduğunu söyledi.

Taşçı’nın cenazesi Emniyet Müdürlüğünün bahçesindeki törenden sonra Reşadiye Camii'ne götürüldü. Öğle namazının ardından cenaze merasimi düzenlendi. Taşçı, Eskişehir Asri Mezarlıkta toprağa verildi.