Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde 22 Temmuz günü gerçekleşen hain saldırıda kaybettiğimiz polis memurları Feyyaz Yumuşak ve Okan Acar'dan bu güne devam eden saldırılarda 11 polis memurumuz şehit oldu. İşte 22 Temmuz'dan bu yana terör saldırılarında kaybettiğimiz 11 polis memurumuz...

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde polis memurları Feyyaz Yumuşak ile Okan Acar’ın 22 Temmuz günü teröristlerin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetmesinden bu yana devam eden saldırılarda, 11 polis memuru şehit oldu. 
Şehit edilen Yumuşak ve Acar’ın ardından 23 Temmuz günü Diyarbakır’da görevli polis memuru Tansu Aydın yine benzer saldırı sonucu hayatını kaybetti. İstanbul'da 26 Temmuz günü polis memuru Muhammet Fatih Sivri’ye de silahlı saldırı düzenlendi. Yine 29 Temmuz’da Diyarbakır’da polis memuru Mehmet Uyar da terörist kurşunlarının hedefi oldu. 

31 Temmuz günü Adana ilinde polis memurları Serdar Kazar ile İsa İpek silahlı saldırı sonucu hayatlarını kaybetti. 07 Ağustos’ta bu kez polis memuru Salih Hüseyin Parça, Şırnak Cizre’de silahlı saldırıda şehit edildi. Aynı gün Şırnak Silopi’de polis memuru Onur Demir silahlı saldırıya uğradı. 08 Ağustos günü ise Mardin Midyat ilçesinde polis memuru Abdullah Ümit Sercan, teröristlerin silahlı saldırısında hayatını kaybetti. 

Bugün de (10 Ağustos) İstanbul Sultanbeyli'de Fatih Polis Merkezi'ne yönelik bombalı saldırının ardından sabah saatlerinde de teröristlerle polis arasında yaşanan çatışmada Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürü Beyazıt Çeken ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.