Turhal Özel Yıldırım Koleji, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir dizi etkinlik düzenledi. Okulun konferans salonunda düzenlenen programa çok sayıda öğrenci ve veli katıldı.

Çeşitli eğlence ve yarışmaların yer aldığı programda öğrenciler hem eğlendi hem de kıyasıya yarıştı. Öğrenciler, yavaş bisiklet sürme, sandalye kapma, halat çekme, balon şişirme, uzaktan kumandalı araba yarışı gibi alanlarda yarıştı. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Amaçlarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak ve öğrencilerle güzel bir vakit geçirmek olduğunu dile getiren Turhal Özel Yıldırım Koleji Müdürü Nahit Ören, öğrencilerin yapılan etkinliklerden dolayı çok memnun olduklarını söyledi. Bütün çocukların 23 Nisan Bayramını kutladığını ifade eden Müdür Ören, okul olarak her yıl bu tür günlerde eğlenceli yarışma ve kutlama etkinlikleri yaptıklarını açıkladı. Yapılan etkinliklerle öğrenci ve velilerin çok mutlu olduklarını anlatan Ören, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bir araya gelmenin mutluluk ve kıvancını yaşamaktayız. Bugünün küçükleri şüphesiz yarının büyükleridir. Çocuk ve gençlerinin talim ve terbiyesine sahip çıkan milletler daima ilerlemiş büyük ve güçlü milletler olmuşlardır. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan Çocuk Bayramını dünyanın bütün çocuklarına armağan ederek, çocuklara verdiği değeri en güzel şekilde göstermiştir. Bu düşünceden hareketle bizler de çocuklarımıza değer vermeli, onların eğitimine ve geleceklerine yatırım yapmalıyız. Amacımız bu tür ulusal bayramları kutlamak ve öğrencilerimize güzel bir vakit geçirmektir. Öğretmen arkadaşlarımızın öğrencilerle yapmış olduğumuz etkinlikler hem öğrenciler hem de veliler tarafından ilgi ile izlendi. Öğrenci ve velilerimizi motive etmek, onları mutlu etmek bizleri de mutlu ediyor. Ayrıca bu tür etkinlikler öğrenci ve veliler arasında kaynaşmaya vesile olmakta, öğrencilerimizin başarılarına olumlu yönde katkı sağlamaktadır. Programımızda emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimizi teşekkür eder, tekrardan bayramlarını tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

Program en son yavaş bisiklet sürme yarışması ile son buldu.