7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan 25. dönem milletvekili genel seçimi toplantısı Vali Vahdettin Özcan başkanlığında gerçekleştirildi. Valilikteki toplantıya Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Halil Altıntaş, İl Emniyet Müdürü Cengiz Öztürk ve siyasi parti il başkanları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Vahdettin Özcan, “2014 mahalli seçimleri ve cumhurbaşkanlığı seçimlerini birlikte gerçekleştirdik. Şimdi de 7 Haziran 2015’te Milletvekili Genel Seçimini gerçekleştireceğiz. Her zaman değerli il başkanlarımızdan, geçmişte görev yapan arkadaşlarımızdan, şimdi görev yapacak olan arkadaşlarımızdan hep destek gördük, hep nezaket kuralları içerisinde ve centilmenlik kuralı çerçevesinde seçim atmosferini ve seçim dönemini geçirdik. Bu hususta Çankırı örnek bir şehir oldu. Hakikaten hiç kimsenin burnu kanamadı, hiçbir nezaketsizlik olmadı. Bunda en büyük pay siyasi partilerin. Ben yine nezaketli ve seviyeli bir şekilde geçireceğimizi umuyorum. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak seçimlerin partinize, Çankırı’mıza ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” diye konuştu.

Vali Özcan'ın konuşmasının ardından Güvenlik Şube Müdürü Yusuf Batak, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi hakkında bilgilendirme sunumu yaptı. Yapılan sunumun ardından Çankırı'da uygulanacak kurallar hakkında istişare yapıldı.