Survivor 27 Mayıs ödül oyununu kim kazandı? Ünlüler mi gönüllüler mi? Atakanın katılamadığı oyunun büyük ödülü ise David Guetta performansını izleme şansı olacak. İşte 27 Mayıs Survivor ödül oyunu hakkında merak edilen tüm detayla haberler burada...

Survivor 27 Mayıs Cuma akşamı ekrana gelen bölümde Ödül oyunu oynandı. Atakan sakatlığı nedeniyle Cuma akşamı ekrana gelen NBA ödül oyunu bölümü ekrana geldi. Atakan sağlık problemleri nedeniyle bu ödüle gidemedi ancak bundan sonraki ödül oyunularında yerini alacak.

Semih,Nagihan,Yunus Günçe,Yattara ve Atakanlı Ünlüler takımı, Serkay,Damla,İbrahim ve Efecanlı kadrosuyla ödül oyununda karşı karşıya gelecek. Ödül oyunu başabaş geçmedi ve Ünlüler hızlı bir şekilde galibiyetle tamamladı. Ünlüler adasında Atakan ödül oyunu oynayıp oynamayacağı merakla bekleniyor.

Survivor ÖDÜL OYUNU KİM KAZANDI?

Bu akşam ekrana gelen bölümü Ünlüler kazanmayı başardı ve ödülü aldı. Survivor 79. bölümüyle ekrana gelecek bölümde Gönüllüer aç bir şekilde Ünlüler karnı tok Amerika'da ödüle doyarak geldi. Serkay, Survivor daha bitmedi adaya geri dönmek istiyoruz dedi. Artık ödül oyunları her kayıpta arıza çıkartacak bizde diyen Efecan ve tüm takım ödül oyununda çok farklı bir ödülle karşı karşıya. Davit Guetta performansı izlemek için kıyasıya bir rekabet olacak ve Ünlüler yine bu oyunu kazanacak. Ödül oyununda Atakan yer almayacak.