Musa Göçmen Çok Sesli Gösteri Orkestrası, anaokuluna giden 3- 6 yaş arası çocuklara gösteri yaptı. Gösteri sırasında çocuklar eğlenceli dakikalar yaşadı.

Ankara'daki MEB Şura Salonunda gerçekleştirilen gösteride 3- 6 yaş arası çocukların yanı sıra öğretmenleri de katıldı. Orkestra Şefi Musa Göçmen orkestra ekibi ve enstrümanları tanıttığı sırada minikler de alkışlarla gösteriye katıldı. Çok Sesli Gösteri Orkestrası enstrümanları ise, yaylı çalgılarda; keman, viola, çello, bas, üflemeli çalgılarda; flüt, obua, trompet, trombon, klarnet, vurmalı çalgılarda; davuldan oluştu.

Gösterinin amaçları arasında, çok sesli müzik yapısıyla Johan Sebastian Bach’tan günümüz müziğine kadar müzikleri içinde barındıran ve çocuklara gelecekteki sanat sevgisini ya da sanat olarak neye yönelebileceklerini göstermek var. Ayrıca bu gösteri, çocukların şov esnasında bir bestenin nasıl yapıldığını, bestecinin ne olduğunu, enstrümanların neler olduğunu ve nasıl sesler çıkarttığını, şefin ne işe yaradığını, şefle orkestranın neler yapabileceğini gösteren, içerisinde mizahın da ağırlıklı olduğu eğlenceli bir şov. Gösteri facebook sayfasından duyuruldu.