Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 3 aracın karıştığı kazada bir kişi yaralandı. Ticari taksi sürücüsünün yaralandığı kaza güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kaza Çetin Apatay bulvarı üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre aynı yöne giden Erkan Demircan'ın kullandığı 67 LZ 187 plakalı otomobil ile Murat Karataş'ın kullandığı 67 TZ 815 plakalı beton mikseri çarpıştı. Arkadan gelen 67 T 8094 plakalı ticari taksi sürücüsü Murat Aksoy ise aracını durduramayarak beton mikserine arkadan çarptı. Kazada bir kişi yaralanırken, 67 LZ 187 plakalı otomobil sürücüsü ile beton mikseri sürücüsü Murat Karataş arasında yaşanan tartışma polisin ve vatandaşların araya girmesi ile büyümeden önlendi. Kaza ile ilgili raporların hazırlanmasının ardından araçlar kaza yerinden kaldırıldı. Kazada yaralanan ve devlet hastanesine kaldırılan ticari taksi sürücüsü Murat Aksoy'un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaza anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Kameralara yansıyan görüntülerde 67 LZ 187 plakalı otomobilin sağ şeritten beton mikserinin önüne kırdığı ve beton mikserinin çarptığı otomobilin yolda döndüğü, ticari taksinin de duramayarak arkadan beton mikserine çarptığı görülüyor.