Balık Tutkunları Derneği ve Kocaali Belediye'sinin düzenlediği 3. Kalkan Balığı Şenliği 23-24 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

Balık Tutkunları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Beriş, şenlik kapsamında kalkan balığı yakalama yarışması düzenlediklerini belirtti. 150 yarışmacıyla sınırlanan yarışmada kayıtların dolduğunu anlatan Beriş; "Yarışmamıza bu yılda farklı illerden gelen yarışmacı ve konuklarımız olacak. Düzenlediğimiz yarışmalar gözde turizm merkezlerinden biri olan Kocaali'nin tanıtımına önemli katkı sağlıyor." dedi.

Şenliğin oldukça renkli geçeceğini ifade eden Beriş, şunları söyledi; "Farklı şehirlerden gelecek olan konuklarımız iyi bir hafta sonu geçirecek. Şenlikte Hülya Polat'ın konseri, halk oyunları, uçurtma şenliği ve bir çok etkinlik olacak. Her yıl olduğu gibi bu yılda etkinlik çerçevesinde düzenlemiş olduğumuz kalkan balığı yarışmamızda en büyük ve en çok balık yakalama kategorisinde derece yapan arkadaşlarımıza çeşitli hediyelerimiz olacak. En büyük balık kategorisinde birinci olan arkadaşımıza 2 bin lira ödül var."

Beriş, şenliğe katılmak isteyenler için 23 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00'da Yeni Cami Palmiye Caddesi'nden araç kaldırılacağını söyledi.