Kayseri polisi yaptığı operasyonda bir kişinin konakladığı otel odasında yaptığı aramada 4 bin adet ectasy uyuşturucu hap ele geçirdi.

Kayseri İl Emniyet Müdürülüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri, uyuşturucu madde satışı yapan tacirlere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Polis tarafından bilinen ve uyuşturucu madde satışı yaptığı ihbar edilen M.K., G.B., V.K. ve A.K. isimli şahıslar, M.K. isimli şahsa ait işyerinde yakalandı. İşyerinde, şahısların üzerlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda 2 adet ruhsatsız tabanca, bu tabancalara ait 4 adet 9 milimetre, 4 adet 7,65 milimetre çapında dolu fişekler, 1 adet hassas terazi, M.K.’ya ait araç içerisinde 1 adet kurusıkı tabanca, G.B. isimli şahsın üzerinden 2 adet ecstasy tablet ele geçirildi.

Operasyonun devamında A.K. isimli şahsın konaklamakta olduğu tespit edilen otel odasında yapılan aramada ise toplam 4000 adet ectasy olduğu değerlendirilen tabletler ele geçirildi. M.K., G.B. ve A.K. isimli şahıslar hakkında “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte sevk edildikleri Adliye’de çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.