Kırşehir'de 11 Haziran gece yarısı Ahi Evran Mahallesinde balkondan düştüğü iddia edilen A.G.(21) yoğun bakım ünitesinde verdiği yaşam mücadelesini kazandı.

İddialara göre A.G., 11 Haziran akşamı okul arkadaşı C.M.'nin ikametinde yaşadığı tartışma sonrasında 4. katın balkonundan düşerek ağır yaralanmış ve Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı.

YOĞUN BAKIMDAKİ A.G.'NİN İLK SÖZÜ, ANNE VE BABASINA OLDU

Girdiği yaşam mücadelesinde geçirdiği bir dizi ameliyat sonrası ailesi ile kısa süreli görüştürülen A.G.'nin ilk sözü "Anne-baba beni merak etmeyin ben iyiyim" oldu.

Yaşadıklarını Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde anlatan Baba İ.G., "Ne olduğunu tam olarak bilmiyoruz. Şu an istediğim tek şey, kızımın hayata tutunması." dedi.

Yaşadıklarını anlatan ve kızını ameliyat sonrasında gördüğünü söyleyen baba İ.G., "Doktorlar durumu gün geçtikçe iyiye gidiyor diyor, bizlerde ne olduğu tam olarak öğrenemedik, kızımızın iyileşmesini bekliyoruz. Allah razı olsun Kırşehir’de doktorlar kızımla tam olarak ilgileniyor. Kızım günde bir defa bize monitör aracılığı ile gösteriliyor. Düşme sonrasında yaklaşık dört saat süren bir ameliyat geçirdi. Şükür ki kendine geldi, bilinci açık. Ameliyattan sonra annesini görmek istemiş. Tekrar uyutacaklardı ama uyutmadılar. Beklentimiz Pazartesi veya Salı günü yoğun bakım ünitesinden alınarak servise çıkartılması” diye konuştu.

Kızlarını balkondan düşmesi sonrası, kendilerini polisin aradığını anlatan ve Niğde'de ikamet eden baba İ.G., “Bizi gece geç saatlerde polisler arayarak durumu bildirdi. Ne olduğunu anlamadan otomobile binerek Kırşehir'e geldik. Olay gecesi orada bulunan arkadaşları ile görüşmeye çalıştık. Bir arkadaşı polise, kızımın kendini balkondan attığını söylemiş ama kızım kendine gelmeden ne olduğunu bizler tam olarak bilemeyeceğiz. Olay gecesi beşinci katta bir komşunun balkonda olması belki de kızımın hayatını kurtardı. 112 ekiplerini de o aramış diye duydum. İnşallah kızım iyileşir, bizde o gece yaşanan olayın nasıl olduğunu öğreniriz. Şu an bizim için önemli olan, kızımın sağlığı diye düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.