Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde yaş haddinden emekli olan Kazım Tekin, veda ziyaretlerini sürdürüyor. Kazım Tekin, Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ali Gülleri ile yöneticileri ziyaret etti.
ASKF Başkanı Ali Gülleri, Kazım Tekin’in güler yüzü, spor sevdası ve heyecanıyla etrafına pozitif elektrik verdiğini belirterek yerinin zor doldurulacağını söyledi.
Kazım Tekin, ASKF’nin yıllardır amatörler adına çok büyük çalışmaları bulunduğunu, Adanalı amatörlerin çok şanslı olduğunu ve ASKF’de kentin seçkin, nezih, deneyimli yöneticilerinin bulunduğunu belirterek, 44 yıl birlikte güzel projelere imza attıklarını söyledi. Daha önceki yıllarda emekli olmayı düşündüğünü, ancak İl Spor Müdürü Fazlı Bayram Hadi’nin göreve başlamasıyla emekliliği ileri tarihe ertelediğini anlattı.
Adana milliyetçisi olduğunu ifade eden Kazım Tekin, kurumda amatörler için sadece büro hizmeti vermediğini, tüm sorunların çözümüne destek verdiğini, yaşamı boyunca spora katkılarının süreceğini belirterek teşekkür etti. Kazım Tekin, ASKF Başkanı Gülleri’ye çiçek verdi. Gülleri ise hizmetlerinden dolayı Kazım Tekin’e plaket takdim etti.