Bursa'nın Yıldırım ilçesinde böbrek hastası olduğu öğrenilen 53 yaşındaki kadın, eşi ve oğlu tarafından karnına saplanmış bıçakla evinde ölü bulundu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken kadının canına kıymış olabileceği de belirtiliyor.

Selçukbey Mahallesi Ermişler Sokak’ta ikamet eden Vildan Daşkın'dan (53) haber alamayan oğlu ve eşi dün akşam saat 19.45 sularında evin dış kapısının kilit ve cam bölümünü kırarak içeriye girdi. Vildan Daşkın, evin salonunda televizyon izlediği koltuk üzerinde karnında bıçak saplı olarak bulundu. 112 Acil Servis Ambulansı görevlileri tarafından yapılan kontrolde Daşkın'ın hayatını kaybettiği belirlendi. İhbar üzerine olay yerine gelen Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aile bireylerinin ifadesine müracaat etti.

Karnında bıçak saplı şekilde bulunan Vildan Daşkın'ın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Bursa Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri ev ve çevresinde detaylı incelemelerde bulundu. Acı haberi alan Daşkın ailesinin yakınları eve akın etti. Vildan Daşkın'ın intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duran polis ekipleri olayın cinayet olabileceği ihtimalini de gözardı etmiyor. Daşkın'ın bir süre pskolojik tedavi gördüğü öğrenildi.