Bursa’da 30 yıllık tecrübesiyle eğitimin çınarı haline gelen Nilüfer Eğitim Kurumlarının düzenlediği Nilüfer’e Giriş Sınavına 7 bin öğrenci katıldı.

Bursluluk sınavında 4., 5., 8. ve 9. sınıflar sabah seansında, 6., 7., 10. ve 11. sınıflar ise öğleden sonra seansında Nilüfer Eğitim Kurumları’na girebilmek için yarıştı. Nilüfer Eğitim Kurumları’na bağlı İlkbahar Koleji, Yıldırım Koleji, Bademli Koleji, Macide Kahraman Koleji, Safvet Koleji, İrem Koleji, Nilüfer Anadolu ve Fen Lisesi, Rafet Kahraman ve Hacı Kemal Liseleri olmak üzere 9 merkezde gerçekleşti.

Nilüfer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Mehmet Kıcıroğlu, eğitimin gönül işi olduğunun altını çizerek, “Eğitimde karlılık hesabı yapılmaz, eğitimi diğer sektörlerden ayıran farkı budur. Bizler eğitime bu gözle bakıyoruz. 30 yılık deneyimiyle kurumumuz dijital ve teknolojik alt yapısıyla birlikte verilen eğitimimizle ön plana çıkıyoruz.” dedi.

Her yıl düzenledikleri bursluluk sınavına yoğun katılım olduğunu belirten Kıcırlıoğlu, “Bursluluk sınavıyla başarılı olan öğrencilere burs imkanı tanıyarak kurumlarımızda eğitim vererek geleceğe hazırlanmaları için çapa sarf ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Sınavda başarı gösteren öğrencilerden ilk üçe girenlere tablet bilgisayar, 4., 5., 6., 7., 8., 9. ve 10. olan öğrencilere akıllı saat hediye edilecek. Sınava giren öğrenciler sınav sonuçlarını 26 Şubat Perşembe günü saat 13.00’dan itibaren www.niluferkoleji.com adresinden öğrenebilecekler.