Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında Yozgat Özel Ergin Koleji'nin iki öğrencisi 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Türkiye birincisi oldu. Kolejin çok sayıda öğrencisi de 1 ve 2 yanlışla kitlesel başarıya katkı sağladı.

Özel Ergin Kolej Müdürü Oğuz Köker, yaptığı açıklamada kolejin eğitimdeki başarısının tesadüf olmadığının en güzel göstergesinin bu tür sınavlarda elde edilen dereceler olduğunu söyledi. Köker, "TEOG’da 120 sorunun tamamını doğru cevaplama başarısı gösteren Ayşenur Zararsız ve Ayşe Duran öğrencilerimiz hem bizim hem de Yozgat’ımızın gururu oldu. Bu yıl da gördük ki sınavların adı LGS, OKS, SBS ve son olarak da TEOG olsa da Yozgat’ta başarının adresi Özel Ergin Koleji oldu. 18 yıllık tecrübemiz ve güçlü eğitim kadromuzla Yozgat eğitimine katkı sağlamaktayız." dedi.

Kolejin eğitim yanı sıra güzel ahlaklı, vatanına milletine fayadalı bireyler yetiştirmeye büyük önem verdiğini kaydeden Köker, "Amacımız, öğrencilerimize kaliteli eğitim vererek geleceğe daha iyi hazırlamak ve vatanımıza milletimize hayırlı evlatlar yetiştirmektir. Elde edilen bu başarı sadece okul ya da öğrenci değil, okul-veli ve öğrenci birlikteliğinden gelen bir başarıdır. Öğrencilerimizi tek yönlü ve akademik olarak değil, çok yönlü olarak yetiştirmeye çalışıyoruz. Öğrencilerimizin ruhsal, bilinçsel ve psikomotor olarak gelişimlerini uzman ekiplerimizle destekliyoruz. Bu başarıda büyük emeği geçen tüm öğretmenlerimize, velilerimize ve bizlere bu haklı gururu yaşatan öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Başarılarımızın inşallah bir sonraki yıllarda da artarak devam edeceğine inancımız ve güvencimiz tamdır." diye konuştu.