Samsun’un Canik ilçesi Yenimahalle’de 8 yaşındaki Muhammet Göçer isimli çocuk, köpek saldırısı sonrası aldığı yaralar nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Son zamanlarda sıkça yaşanan köpek dehşetinin son kurbanı Samsun’un Canik ilçesinde 8 yaşındaki Muhammet Göçer oldu. Mahallede arkadaşlarıyla oyun oynarken koyu kahverengi bir köpek tarafından saldırıya uğrayan Muhammet Göçer'in boyun kısmında ve dudaklarında derin kesik ve yaralar oluştu. Yaşadığı korkunç saldırı sonrası önce Gazi Devlet Hastanesine kaldırılan küçük Muhammet daha sonra buradan Samsun Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine sevk edildi. Dudağı parçalanan Muhammet Göçer için estetik cerrahi müdahale gerektiği belirtildi.

Köpek saldırıları konusunda yetkililerin gereken önlemleri almadığını söyleyen baba Hayati Göçer, “Başıboş köpekler neden yaşanan bunca faciaya rağmen hala daha dışarıda dolaşıyor. Bunlar için neden önlem alınmıyor? Kaç tane daha benzer olay yaşanması gerekiyor? Mahallelerde çete gibi dolaşan köpekler yüzünden çocuklarımız tehlike altında. Vurdum duymazlık nereye kadar?” şeklinde tepkisini dile getirdi.