Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yaşayan 79 yaşındaki İsmail Tuna, 58 yıldır evli olduğu 78 yaşındaki eşi Yüksel Tuna’ya sevgililer gününde çiçek alarak sevindirdi. İlerleyen yaşlarına rağmen bir birlerini halen sevdiklerini söyleyen yaşlı çift aşklarının sırrını muhabbet, sevgi ve saygı olarak açıkladı.

Ereğli ilçesinde denizlerde uzun yıllar kaptanlık yaptıktan sonra Demir Çelik Fabrikalarında çalışıp emekli olan 79 yaşındaki İsmail Tuna, şeker, tansiyon ve kalp hastası olduğu için evden dışarı çıkamayan 58 yıllık eşi 78 yaşındaki yüksel Tuna’yı 14 Şubat Sevgililer Günü’nde aldığı çiçek ile mutlu etti.

Denizci olduğu için yıllarca yolunu beklediği eşinin 58 yıldır her sevgililer gününde kendisine çiçek getirdiğini anlatan 78 yaşındaki Yüksel Tunus, şeker, tansiyon ve kalp hastalığı bulunduğunu ve kendisine eşinin baktığını belirtti. 58 yıldır olduğu gibi bu günde çiçekçiye giderek eşine gül alan 79 yaşındaki İsmail Tunus, evde kendisini bekleyen eşine hediye etti. 58 yıllık eşi yüksel Tunus’un 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutlayan İsmail Tunus, denizci olduğu için eşinin kendisini yıllarca çok beklediğini, şimdi de eşine kendisinin baktığını ifade etti. 2 çocuk ve 6 torun sahibi olduklarını anlatan Tunus, 58 yıldır bitmeyen aşklarının sırrını ise muhabbet, sevgi ve saygı olarak açıkladı.

Eşini halen çok sevdiğini belirten İsmail Tuna “58 yıldır eşime hep çiçek getiririm. Önceden cahil zamanımızda eve hep çiçekle gelirdim. Şimdi çiçek işi bitti. Şimdi sadık olarak evin yolunu anca bulduk. Cümle aleme kutlu olsun. Herkese mutlu yıllar, uzun ömürler, esenlikler temenni ederim. Birbirimize sevgi ve saygıda kusur etmeyiz. Her evde ufak tefek kusurlar oluyor ama 5 dakika geçmeden mahkeme beraat, barışıyoruz hemen. 58 yıldır eşimi halen seviyorum. Hastalıkta, sağlık öyle imza verdik zamanında. Sınırlı sorumlu bu işi yürüteceğiz. Bu sadece nikahta kalmadı, mezara kadar devam edecek. Ama kim önce gider Allah bilir.” dedi.