MALATYA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, 25. dönem milletvekilliği için aday adaylığı başvurusu yaptı.

AK Parti Malatya İl Başkanlığına aday adaylığı başvurusunu yapan Çalık, yaptığı konuşmada, millete hizmet etme arzusunu beyan etmek için burada bulunduğunu söyledi.

Kendisini yalnız bırakmayan teşkilat üyelerine teşekkür eden Çalık, "Halkımızın bu desteği inşallah 7 Haziran 2015'te yapılacak olan genel seçimlerde bir kez daha devam edecek. Türkiye'de her iki kişiden birinin oyunu alan AK Parti, Malatya'da yüzde 70 gibi bir başarıya imza attı. İşte o başarının adresinde benim teşkilatımın bütün kademesinden herkesin çok ciddi etkisi var. Ben bu başarıda imzası olan başta teşkilat mensuplarıma ve milletime bir kez daha çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bugün, aday adayı olarak 2015 seçimlerinde bir kez daha Malatya milletvekili olma arzusunu paylaştığını belirten Çalık, "Allah, tuttuğumuz yolda bizleri mahcup eylemesin. Biz, milletimize layık olmak için halkımıza layık olmak için halkımızın rızasını almak için çok ciddi mücadele ettik. İnşallah bundan sonra da etmeye devam edeceğiz. Sizleri bugüne kadar mahcup etmedik, bundan sonra da umarım hiç mahcup etmeyeceğiz" dedi.

Çalık, eşi, çocukları ve aile fertlerine de teşekkür etti.