Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır 7 Haziran seçimlerinin kendileri için hayati önem taşıdığını söyledi. AK Parti Fatih İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında konuşan Bakan Bozkır, muhalefeti ise her icraata karşı gelmekle suçladı.

AK Parti Fatih İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi Bakan Bozkır’ın da katıldığı bir törenle açıldı. Açılışa Bakan Bozkır, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, AK Parti Fatih İlçe Başkanı Ahmet Hamdi Görk ve partililer katıldı. Törende konuşan AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır 7 Haziran seçimi için partililerden destek istedi. Muhalefeti, iktidarın her icraatına karşı gelmekle eleştiren Bakan Bozkır, “Türkiye’de köprü yapacağız karşıyım, havaalanı yapacağız karşıyım, yol yapacağı aman canım ne gerek var, yollar var, her yere uçak seferleri olacak, buna ne gerek var.” diye kendilerine ısrarla karşı çıktığına dikkat çekti.

CHP'nin seçim bildirgesinde inandırıcı olmayan vaatlerde bulunmakla suçlayan Bakan Bozkır, "Bizim için önemli olan sadece AK Parti değildir. Biz Türkiye’yi düşünüyoruz.Türkiye’nin geleceğini düşünüyoruz. Onun için bu 7 Haziran seçimleri bir hayati önem sahip.” dedi.

Bozkır, bu seçimin, Türkiye’yi ya ayrımcılıkların hakim olduğu dönemlere ya da etnik, dini, ve yaşam farklılığına bakmaksızın her kesin kendini eşit hissettiği bir sürece taşıma adına önem arz ettiğini aktardı.

Daha sonra Bakan Bozkır, diğer partililerle birlikte Seçim Koordinasyon Merkezi’nin kurdelesini keserek merkezin hayırlı olmasını diledi.