FETÖ'cü öğretmenlerden sonra şimdi de PKK yandaşı öğretmenler açığa alındı. Peki kaç PKK'lı öğretmen açığa alındı? Açığa alınan PKK yandaşı öğretmenlerin listesi açıklandı mı? Açığa alınan PKK'lı öğretmenler meslekten atılacak mı kamudan ihraç edilecek mi?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın Twitter adresinden yapılan açıklamada, "Bölücü terör örgütü bağlantılı 11 bin 285 personel açığa alındı" denildi.

Milli eğitim Bakanlığınca, bölücü terör örgütü ve uzantılarına destek verici nitelikte faaliyetlerde bulunduğu tespit edilen 11 bin 500 öğretmen açığa alındı. Valiliklerin koordinesinde yürütülen soruşturma sonuçları ile birlikte açığa alınan öğretmen sayısının 14 bine ulaşmasının beklendiği bildirildi.

Açığa alınan PKK'lı öğretmenlerin isimleri açıklanmadı. Kamuoyu FETÖ'cüler gibi PKK'lı öğretmenlerin de isimlerinin açıklanmasını bekliyor.

Şimdi bu öğretmenlerin tamamının kamudan ihraç edilip edilmeyeceği de merak konusu.

40 bin kişinin katili alçak ve hain PKK'ya çalışan öğretmenlerin tamamının devlet memurluğundan atılması için sosyal medyada binlerce kişi yorum yazmaya devam ediyor.

Bilindiği gibi daha önce de hain, alçak, namussuz, kahpe PKK destekçisi öğretmenlerin kamudn atılması için imza kampanyası başlatılmış ve on binlerce imza toplanmıştı.

Öğretmen katili PKK'yı destekleyen öğretmenlerin isimlerinin de yakın zamanda resmi gazetede yayınlanması bekleniyor...