Osmaniye Merkez Alibeyli Mahallesi'nde bir evde açık unutulan elektrikli sobadan çıkan yangın, evi kullanılamaz hale getirdi. Yangın sırasında ev halkının dışarıda olması olası bir facia önledi.

Dr. Devlet Bahçeli Bulvarı 2. Etap Akabe Apartmanı'nın 7. katında İsmail Eroğlu'na (37) ait evden duman çıktığını gören mahalle sakinleri, itfaiye ve polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen Osmaniye Belediyesi İtfaiye ekipleri yangını söndürürken, ev ve eşyalar kullanılamaz hale geldi. Olay sırasında fenalık geçiren ev sahibi ambulansla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan ön incelemede yangına açık unutulan elektrik sobasının neden olduğu belirlendi.
Okuldan eve dönerken yangını gören öğrenciler ise alevlerin patlama sonrası büyüdüğünü ve patlama ile birlikte camların aşağıya düştüğünü, daha sonra itfaiyenin gelerek yangını söndürdüğünü söyledi. Bir diğer öğrenci ise "Dumanları gördük ilk önce, sonara alevler çoğaldı. Daha sonra doğalgaz borusu patladı, içerde de galiba hiç kimse yokmuş. İtfaiye ekipleri yangını söndürdüler." dedi.