Adana'da, Tarsus-Adana-Gaziantep otoyolu batı çıkışı yakınlarında iki kadın cesedi bulundu. Tabancayla öldürüldükleri belirlenen kadınların cesedi kimlik tespiti için Adana Adli Tıp Kurumu morguna getirildi. Polis, cinayet şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Edinilen bilgiye göre, Mersin'den Hatay'a gitmekte olan bir kamyon sürücüsünün ihbarı üzerine harekete geçen Emniyet Asayiş Şubesi ekipleri, yol kenarındaki kadınlarından birinin başı diğerinin ise göğsünden ve bacağından tabancayla vurularak öldürüldüğünü saptadı. Emniyet Olay Yeri İnceleme ekipleri, yaptıkları ön otopside kadınların üzerinde kimliklerine ilişkin belge bulamadı, cep telefonlarına ise el koydu. Cenazeler savcının talimatı üzerine otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na getirildi.

Öldürülen kadınların otoyol üzerinde fuhuş yaptıkları ileri sürülürken ölenlerden birinin E.A. olduğu iddia edildi. Emniyet Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri, iki kadını kim veya kimlerin öldürdüğünü belirlemek için otoyol ile bağlantı yol güzergahındaki iş yerlerinin de güvenlik kameralarını incelemeye başladı.