Adana Erkek Lisesi Mezunları Derneği genel kurulu yapıldı. Çoğunluk aranmaksızın yapılan genel kurulda, Bilal Öz güven tazeledi.
Bilal Öz başkanlığındaki yeni yönetim, Cem Demir Özütok, Mehmet Ali Tümer, Hüseyin Bali, Ayla Alagül, Kadir Ürün, Murat Bolat, Niyazi Torun, Feyza İstanbullu, Taner Bahçeci, Sündüz Arıkmert, Kadir Demirer, Faruk Uluer ve Cafer Esendemir’den oluştu.
Seçimlerin ardından bir teşekkür konuşması yapan Başkan Bilal Öz, birlik ve beraberlik çağrısı yaparak, yeni yönetim olarak önlerinde en büyük hedefin derneği yeni ve kalıcı bir mekana kavuşturmak olduğunu söyledi.
Adana’nın ve ülkemizin tarihi eğitim yuvalarından biri olan Adana Erkek Lisesi’nin tarihine yakışır bir şekilde bu okuldan mezun olanları bünyesinde toplayacak, eğitim ve öğretimin yanı sıra okulun fiziki şartlarının iyileştirilmesine ve mezunları bir çatı altında toplamayı sağlayacak geniş bir mekana kavuşturmayı bir hedef olmanın ötesinde bir görev kabul ettiklerini belirterek, genel kurulun hayırlı olması temennisinde bulundu.