Büyük, Pozantı Kaymakamı Orhan Altun'u makamında ziyaretinde, göreve başladığından buyana ilçeleri ziyaret ettiklerini, önemli hizmetleri ve yatırımları yerinde görüp konuyla ilgili brifingler alıp desteklemeye çalıştıklarını ayrıca vatandaşlarla da sohbet ettiklerini söyledi.

Büyük, daha sonra Pozantı Belediyesine geçerek Belediye Başkanı Mustafa Çay ile görüştü. Başkan Çay, Vali Büyük'e ilçe ve belediye hizmetleri hakkında bilgi verdi.

Vali Büyük de ilçenin gelecekte her yönüyle daha iyi bir yerde olmasını istediklerini, bunun için çalıştıklarını söyledi.

Pozantı'nın kültürel zenginliğinin turizme kazandırılmasını desteklediklerini ifade eden Büyük, "Pozantı'nın eskiden beri çok dinamik bir yapısı var. İş hayatı, ticari hayatı güzel bir geleceğe sahip ve bunların yanında kırsal kesimdeki yayla turizmi ve 12 aya yayılmış faaliyetleriyle canlı bir ilçemiz. Ben Pozantı'dan ümitvarım. Geçmişte de Pozantı'yı çok iyi bilirim. Hiçbir seyahatimde asla Şekerpınarının soğuk suyundan içmeden geçmedim. Konyalı olduğum için Konya'dan yola çıktığımda ilk mola yerimiz Pozantı olurdu. Pozantı inşallah çok daha iyi bir yerde olacak" dedi.

Büyük, ilçede “Yetimler Sultanı” Projesi kapsamında yetim ve öksüzler için yapılan konuk evi ile yeni yapılan Atatürk Ortaokulu'nda incelemelerde bulundu.  

Büyük, daha sonra ilçeden ayrıldı.