Adana Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından Tarım Şenliği düzenlendi.

İl Müdürlüğü kampüs alanındaki programa, Vali Mustafa Büyük, Adana Milletvekili Necdet Ünüvar ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ahmet Söğüt, çeşitli kamu kuruluşlarının yöneticileri, çiftçi örgütleri, üretici birlikleri, tarım sektörü çalışanları ve çocuklar katıldı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ahmet Söğüt, tüm katılımcılara şenliğe katkıda bulundukları için teşekkür etti.

Vali Mustafa Büyük ise “Kurumsal aidiyet duygusunu, motivasyonu, birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla tarım çalışanlarını aileleri ve çocukları ile beraber birbirini tanıma noktasında bir araya getirdiği bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu vesile ile tarım çalışanlarının ülkemiz için, ilimiz için, çevremiz için daha büyük bir gayretle çalışacaklarına ve üreteceklerine inanıyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından “Tarım ve İnsan” konulu fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Çocuklar için palyaço, oyun alanları ve minyatür hayvanat bahçesinin de bulunduğu tarım şenliğinde çeşitli yarışmalar düzenlenerek, yemek ikramında bulunuldu. Şenlikte, tarım çalışanları ve çocukları doyasıya eğlendi.