ORDU (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Hatay Büyükşehir Belediyespor'u 74-70 mağlup eden Orduspor'un başantrenörü Alper Durur, "Rakibimizle olan ikili averajımızı da göze alırsak kazanmamız gereken bir maçtı, mutluyuz" dedi.

Durur, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, aldıkları galibiyetten ötürü oyuncularını kutladığını söyledi. Maça iyi başladıklarını ancak devamını getiremediklerini anlatan Durur, özellikle ikinci yarı iyi oynayan tarafın kendileri olduğunu dile getirdi.

Hedefledikleri skorla maçı kazandıklarını vurgulayan Durur, şöyle konuştu:

"Maçın son dakikalarına kadar gerçekten oyuncularım istediklerimi sahaya yansıttılar ama bitime 1,5 dakika kala maç bitti gözüyle baktılar. Sonuçta rakibimizle olan ikili averajımızı da göze alırsak kazanmamız gereken bir maçtı. O anlamda kazandığımız için mutluyuz." 

- Hatay Büyükşehir Belediyespor cephesi 

Hatay Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Zafer Kalaycıoğlu ise her iki takım açısından çok önemli bir maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını belirtti. 

Maçın hakemlerine eleştirilerde bulunan Kalaycıoğlu, "Bundan sonra geriye kalan tüm maçlar önemli. Onun için federasyondan isteğimiz, hakem üçlüsü arasında mutlaka tecrübeli bir A klasman hakemi yer almalı. Maç çığırından çıkma durumuna geldi. Biz sakin kaldık, belki maçı da kaybetmeyi göze aldık. Yoksa çok çirkin şeyler olabilirdi" ifadesini kullandı.