Amerikalı magazin yıldızı Kim Kardashian’ın, Türk fotoğraf sanatçısı Mert Alaş ile çektirdiği fotoğraflar, Adanalı 17 yaşındaki Mert Alas'ı da meşhur etti. Kardashian’ın Twitter hesabına yanlışlıkla eklediği Adanalı Mert Alas’ın bir anda takipçi sayısı arttı.

Kim Kardashian, dünyaca ünlü Türk fotoğrafçı Mert Alaş ile yaptığı selfie (özçekim) sonrası fotoğrafı Twitter hesabından paylaşırken isim benzerliği sebebiyle 17 yaşındaki lise öğrencisi Mert Alas'a mention yaptı. Durumu fark eden Alas da Kardashian'a teşekkür mesajı attı.

Daha önce de fotoğrafçı Mert Alaş sayesinde Miley Cyrus’un kendisini etiketlemesiyle benzeri bir durumu yaşadığına dikkat çeken öğrenci Alas, “İlk başlarda beni sahte hesap açmakla suçlayanlar oldu. Ama benim gerçek adım Mert Alas. Bu benim suçum değil. Daha önce 200 olan takipçi sayım Miley Cyrus’un eklemesiyle bir yılda 600’e çıktı. Kim Kardashian mention ettikten sonra da takipçi sayım 665’e yükseldi. Takipçilerimden ‘milli gururumuz’ diyenler de, dalga geçenler de oluyor. Takipçilerimin büyük çoğunluğu yabancı. Böyle bir yanlışlık sonucu ünlülük serüvenimiz başladı.” diye konuştu.