Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’in koordinesinde Afrin Zeytin Dalı Harekâtı’nın gerçekleştiği bölgeye yardımları devam ediyor. Giyim ve gıda alanında yapılan yardımlardan mutlu olan askerlerin Onikişubat Belediyesine sosyal medyada yaptığı jest yüzleri gülümsetti. Bir askerin kendi sosyal medya hesabından bombanın üzerine yazdığı ‘’ Sayın Başkan Hanefi Mahçiçek’e Afrin’den Selamlar’’ yazması internette binlerce beğeni aldı.

Yardım Severler Derneği ile birlikte Onikişubat Bisiklet ve Yürüyüş Yolu’nda düzenlenen yemek programında açıklamalarda bulunan Hanefi Mahçiçek, böyle bir geri dönüşün kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, şöyle konuştu.

’Dün çok güzel bir şey oldu. Askerlerimiz operasyon sırasında kullandıkları bombanın üzerine bizim adımızı yazarak teşekkür etmişler. İşte böyle güzellikle emin olun ki başka bir ülkede olamaz. Vaktiyle çok iyi hatırlarım, rahmetli Turgut Özal döneminde profesyonel bir ordu kuralım fikrinin karşılığına cevap olarak paralı askerler savaşmaz dediler. Bu ülkenin insanları çünkü onları tanımıyorlar. Savaşan insanların hepsi maaş alıyor. Orada canını feda eden insanlar, şehit olan insanların hepsi görüyorsunuz maaşla çalışan ama vatanını korumak için canını veren insanlar. Dolayısıyla bu ülkenin insanlarının nerede çalıştığı, nasıl görev yaptığı onlar için önemli değildir. Onlar için önemli olan vatandır. Bugün burada sizlerle birlikte olmak bizi çok mutlu etti hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah Onikişubat Belediyesi olarak sizlerin yanında durmaya, olmaya her zaman devam ederiz diye temenni ediyorum.