Samsun'da Hüseyin Y. (23), ağabeyi Hasan Y.'yi tabancayla ateş ederek yaralayan Fahrettin K.’dan intikam almak için oğlu Celal K.’yı (24) 9 yerinden bıçaklayarak yaraladı.

Aralarında husumet olan Hasan Y. ile Fahrettin K. dün gece geç saatlerde Kevser Akıllı Park’ta karşılaşarak tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından Fahrettin K., Hasan Y.’yi ruhsatsız tabancası ile yaraladı. Yaşanan olayın ardından Fahrettin K. gözaltına alınırken yaralı Hasan Y. ise tedavi altına alındı.

Bugün ise Hasan Y.’nin kardeşi Hüseyin Y., ağabeyini tabanca ile yaralayan Fahrettin K.’nın oğlu Celal K. ile aynı parkta karşılaştı. Sözlü olarak birbirine giren taraflardan Hüseyin Y. cebinden çıkardığı bıçakla Celal K.’yı 9 yerinden bıçakladı.

Olayın ardından Hüseyin Y. gözaltına alındı. Yaralı Celal K. ise Havza Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından Samsun On Dokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.