Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Malatya Şubesi Üniversite Komisyonu üyeleri, cami temizleme etkinlikleri kapsamında bu hafta Eski Otogar Camii’ni temizledi.

AGD Malatya Şubesi Üniversite Komisyonu üyelerince cami temizleme etkinlikleri başlatıldı. Üyeler, etkinlik kapsamında her hafta bir camiyi baştan sona temizliyor. Dernek üyeleri, bu hafta Eski Otogar Camii’nin cam, halı, ışıklandırma sistemi ve duvarlarını temizledi.

AGD İnönü Üniversite Komisyonu Başkanı Resul Kılıç, “Anadolu Gençlik Derneğimiz, Milli Görüş'ün temsilcisi olmasıyla beraber Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın talebelerinin yetiştiği bir karargahtır. Bu karargah ülkemizin ve tüm İslam aleminin huzur ve refahını tesis edecek gençleri yetiştirmeye devam edecektir. Önce ahlak ve maneviyat düsturu ile tüm insanlık için sevgi ve kardeşlik ortamının meydana gelmesi için adeta yürümeye yeni başlayan çocukları yaşamlarının sonuna kadar İslam terbiyesi ve kararlılığının depolanması ile Allah’ın emrinde bir fetih nesli yetiştirmektir. Bu münasebetle terbiye faaliyetlerimiz gereği her hafta Malatya’nın bir camisini temizliyoruz.’’ dedi.